## **SVRA Trans Am IGT**

## Mission Foods Atlanta SpeedTour

Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 23-26, 2023 Track Length – 2.54 miles

**SVRA** Trans Am **IGT** 3/15/23

**OFFICIAL** 

Wednesday, March 22

1:00-5:00pm Registration & Load in

ENTER GATE 1 ONLY

SVRA – turn left, get into line

3:00 – 6:00pm Trans Am (TA/GT) Load in

Thursday, March 23

7:00am--5:00pm Registration & Load in (cont.)

7:30am-- Test Day Drivers' Mtg—SVRA Admin/Tech Trailer (HELMET STICKER NOW REQUIRED TO ENTER TRACK)

7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,

priority to first 4 run groups on Friday

8:00am—5:30pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

3:00-6:00pmTrans Am (TA2) Load in

5:40pm Track Walk

Friday, March 24

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Technical Inspection

7:30am Drivers' Mtg - SVRA Admin/Tech Trailer (HELMET STICKER NOW REQUIRED TO ENTER TRACK)

Groups 5a, 6, 7, 12 Practice 8:10am F1600 Practice 8:35am 9:05am **IGT** Qualifying 1 9:30am Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 8 Practice 9:55am Group 10 Practice 10:20am Groups 9, 11, PSSA Practice 10:45am F2000 Practice 11:15am TA/SGT/XGT/GT Practice 30min Optional Test 1 40min

11:45am TA2®

12:25pm-1:20pm LUNCH BREAK Enduro mtg. in tech shed

1:20pm	Groups 5a, 6, 7, 12	Qualifying 1	
1:45pm	TA/SGT/XGT/GT	Qualifying 40min	
2:25pm	TA2®	Optional Test 2 40min	
3:05pm	F1600	Qualifying	
3:35pm	IGT	Qualifying 2	
4:00pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 8	Qualifying 1	
4:25pm	Group 10	Qualifying 1	
4:50pm	Groups 9, 11, PSSA	Qualifying 1	
5:15pm	F2000	Practice 2	
6:00pm	Track Walk		

Saturday, March 25

7:30am—3:00pm Registration

7:30am—9:30am Technical Inspection

10:00-5:00 Hagerty Cars & Caffeine Car Show

8:10am F1600 NetJets Feature Race 1 8:40am Groups 9, 11, PSSA Qualifying 2 9:05am Group 10 Qualifying 2 F2000 9:30am Qualifying 10:00am Qualifying 2 Groups 5a, 6, 7, 12 10:25am IGT Feature Race 1 10:55am Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 8 Qualifying 2 11:20am TA2® Practice 30min

## Saturday, March 25 (cont.)

11:50am--12:50pm LUNCH BREAK -**Car Show Touring Laps** 12:20pm - Pre-Race Ceremonies - Pro Pits

12:50pm	TA/SGT/XGT/GT	Feature Race 65min
2:05pm	Groups 5a, 6, 7, 12	NetJets Feature Race 1
2:30pm	F1600	NetJets Feature Race 2
3:05pm	Groups 9, 11, PSSA	NetJets Feature Race 1
3:30pm	Group 10	NetJets Feature Race 1
3:55pm	F2000	NetJets Feature Race 1
4:30pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 8	NetJets Feature Race 1
4:55pm	IGT	NetJets Feature Race 2
5:20pm	TA2®	Qualifying 40min
6:00pm	End of on-track activities	

6:00pm

Sunday, March 26

8:00am—12noon Registration

IGT Enduro Feature Race 3 8:20am (Cars on grid -8:10, roll-off -8:20, green flag 8:25,

hard stop 9:25)

9:30am Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 8 Feature Race 2

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets 11:30am - Pre-Race Ceremonies - Pro Pits

12:15pm	TA2®	Feature Race 65min
1:30pm	F1600	Feature Race 3
2:00pm	Groups 5a, 6, 7, 12	Feature Race 2
2:30pm	Groups 9, 11, PSSA	Feature Race 2
3:00pm	Group 10	Feature Race 2
3:30pm	F2000	Feature Race 2

4:20pm	ALL ENDURO CARS ON GRID	60 mins
4:30 pm - 5:30	pm ALL GROUPS	1 Pit Stop

5:30pm End of on-track activities

## RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 8 **Pro Trans Am Series SVRA Groups 5a, 6, 7, 12** International GT (IGT)

**SVRA Groups 9, 11, PSSA** F1600 **SVRA Groups 10, Stock Cars** F2000

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels