## **SVRA**

## **Endurance Series**

## Watkins Glen SpeedTour

Watkins Glen International, Watkins Glen, NY **September 6 - 10, 2023** 

**Sprint Series** 

**SVRA** 

<b>Provisional Race Sch</b>	edule Full Track Conf	iguration – 3.4	miles	8/2/23
Tuesday, September 5  Wednesday, September 6 7:00am—5:00pm	Early Registration (2pm to 5pm) No Track Access. Registration	Friday, Septe 4:45pm 5:25pm 5:55pm	mber 8 cont. TA/XGT/SGT/GT TA2® End of on-track acti	Qualifying 40min Optional Testing 2 30min ivities
7:00am—7:00pm Paddock Access Times — Please see test day schedule 7:00am — 5:00pm Test Day Driver's Mtg-SVRA Trailer 8:00am—5:00pm Tech.Inspection - SVRA trailer		3:45pm Sele 4:30pm Re-e	Festival Old Course Re-l cted Cars Assemble for C nactment Cars Leave the nactment Cars Return to	Old Course Re-enactment e Track
Thursday, September 7 7:00am—5:00pm 7:00am8:00am 7:00am5:00pm 7:30am5:00pm	Registration Big rigs Gate 3 Crossover Paddock AccessGATE 2 (Tunnel) Tech. Inspection – SVRA trailer	Saturday, Sep 7:30am—3:00 7:30am—9:30 8:00am 8:25am		SVRA trailer  Qualifying 2  Qualifying 2

7.50diii 5.0	opin reen. m	specifor 5 via ration		
	(next to media center)			
7:30am - Tes	7:30am - Test Day Drivers' Mtg (if missed Wed) - SVRA trailer			
12:40pm—1:	12:40pm—1:30pm LUNCH BREAK			
1:00pm MA	ANDATORY DRIVERS	' MTG (Victory Circle)		
(Downtown reenactment AND enduro meeting to follow)				
1:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice		
1:55pm	Groups 5a, 7, 11	Practice		
2:20pm	Groups 6, 12a	Practice		
2:45pm	IGT	Qualifying 2		
3:10pm	Group 2	Practice		
3:35pm	Groups 8, 12b	Practice		
4:00pm	Group 10	Practice		
4:25pm	Group 9	Practice		
4:50pm	TA/SGT/XGT/GT	Optional Testing 2 35 min		
5:00nm	OF D COMBSE DI	OLD COURSE DE ENACTMENT		

3:35pm	Groups 8, 12b	Practice		
4:00pm	Group 10	Practice		
4:25pm	Group 9	Practice		
4:50pm	TA/SGT/XGT/GT	Optional Testing 2 35 min		
5:00pm	OLD COURSE RE-	-ENACTMENT		
APPI	APPLICATIONS MUST BE TURNED INTO TECH			
Friday, Septembe	Friday, September 8			
7:00am4:00pm	Registrati	on		
7:00am—11:45am	Tech. Inst	pection – SVRA trailer		
8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice		
8:25am	Groups 8, 12b	Practice		
8:50am	Groups 6, 12a	Practice		
9:05am Re-enactment at Smalley's Garage (open to all)				
Leave Track for Historical Tech Inspection				
9:15am	Group 9	Practice		
9:40am	Groups 5a, 7, 11	Practice		
10.00	Old D			

10:00am		Old Course Participant List Posted at Tech Pick up packets for entry at Tech by 11:00am		
10:05am	Group 10	Practice		
10:30am	IGT	Feature Race 1		
10:55am	Group 2	Practice		
11:20am	TA/SGT/XGT/GT	Practice 30 min		
11:50am	TA2®	Optional Testing 2 35 min		
		_		

_	11.50aiii	1 AZ®	Optional Testing 2 33 min
	12:25pm—1:25pm	LUNCH BREAK	ζ
	1:25pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
	1:50pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
	2:15pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
	2:40pm	Group 9	Qualifying 1
	3:05pm	IGT	Feature Race 2
	3:30pm	Group 10	Qualifying 1
	3:55pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1
	4:20pm	Group 2	Qualifying 1

Saturday, Septem	iber 9		
7:30am—3:00pm	Registration		
7:30am9:30am	Tech. Inspection – SVI	RA trailer	
8:00am	Group 9	Qualifying 2	
8:25am	Groups 8. 12b	Qualifying 2	
8:50am	Group 2	Qualifying 2	
9:15am	Groups 6, 12a	Qualifying 2	
9:40am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2	
10:05am	TA2®	Practice 30 min	
10:35am	Group 10	Qualifying 2	
11:00am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 2	
11:25am	TA/SGT/XGT/GT	Feature Race 70 min	
12:40pm-1:30pm LUNCH BREAK/WGI Car Show Laps			
1:30pm	IGT	Feature Race 3	
2:30pm	Groups 6, 12a	NetJets Feature Race 1	
2:55pm	Groups 5a, 7, 11	NetJets Feature Race 1	
3:20pm	Groups 1, 3, 4, 5b	NetJets Feature Race 1	
3:45pm	Groups 8, 12b	NetJets Feature Race 1	
4:10pm	Group 9	NetJets Feature Race 1	
4:35pm	Group 10	NetJets Feature Race 1	
5:00pm	Group 2	NetJets Feature Race 1	
5:25pm	TA2®	Qualifying 15min	
5:45pm	TA2®	Qualifying 15min	
6:00pm	End of on-track activities		
5:30pm Merchants Fleet Event Party			
		par, 6:00 – dinner/band)	

## Sunday, September 10

8:00am—12 noon Registration

7:50am 8:00am-9:00am Hard stop at 9:00	ALL ENDURO CARS ON Vintage Enduro (Groups 1, 2, 3, 4, 5b, 6b,	1 pit stop
9:05am 9:35am 10:05am 10:35am Colli 11:05am	Groups 5a, 7, 11 Group 10 Groups 6, 12a Dick Mooney ier Cup Celebrating 100 Years TA2® Fe	
12:20pm-1:15pm LUNCH BREAK/WGI Sponsor Laps		onsor Laps
12:45pm 1:15pm 1:45pm 2:15pm 2:45pm 3:15pm	Fan Walk Pit Lane/Invocation Governor's Cup Corvette Group 9 Groups 8, 12b Group 2 Groups 1, 3, 4, 5b	
The state of the s		nduro 2 pit stops
5:00pm	End of on-track activities	