SVRA

VIR SpeedTour

Endurance Series

Virginia International Raceway, Alton, Va October 5 - 8, 2023

SVRA Sprint Series

9/27/23

Provisional Race Schedule

Full-Course Configuration: 3.27 miles

Wednesday, October 4

3:00pm—6:00pm Registration – See map for location
5:00pm 7:00pm Facility Access (Approx. time)

5:00pm - 7:00pm Facility Access (Approx. time)

Staging info (please see map) you will enter the track on Pine Tree Road and turn right on the road just before the guard shack. Once load in begins, you will turn left onto Ryan's Way, then right and follow to the skid pad area on the right and wait, a team will escort you to your spot in the paddock.

Trans Am will stage in the south paddock

Thursday, October 5

7:00am—5:00pm	Registration – Location TBA
7:30am—5:00pm	Tech Inspection – Location TBA
7:20am	Test Day Drivers Meeting
	(Classroom suite below garages)
8:00am—5:30pm	TEST DAY (see separate schedule)

Friday, October 6

7:00am5:00pm	Registration	
7:00am5:00pm	Tech Inspection	
7:30am	MANDATORY Drivers'	Meeting
	(Classroom suite below g	garages)
8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice
8:30am	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Practice
9:00am	FR Americas	Practice
9:30am	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 30min
10:00am	Groups 8, 12	Practice
10:30am	Groups 6, 10	Practice
11:00am	IGT	Qualifying 1
11:30am	F4 U.S.	Practice
12:00pm	TA2®	Optional Test 1 30min

12:30pm—1:15pm LUNCH BREAK Enduro mtg in tech shed

1:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
1:45pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
2:10pm	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Qualifying 1
2:35pm	FR Americas	Qualifying
3:00pm	Groups 8, 12	Qualifying 1
3:25pm	TA2®	ptional Test 2 30min
3:55pm	Groups 6, 10	Qualifying 1
4:20pm	IGT	Qualifying 2
4:45pm	F4 U.S.	Qualifying
5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
6:00pm	End of on-track activities	

Saturday, October 7

7:30am—3:00pm	Registration	
8:00am—11:00am	Tech Inspection	
10:00am	Hagerty Cars & Caffeine Ca	r Show
8:00am	Groups 6, 10	Qualifying 2
8:20am	Groups 8, 12	Qualifying 2
8:40am	F4 U.S.	Feature Race 1
9:25am	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Qualifying 2
9:45am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:05am	IGT	Feature Race 1
10:30am	FR Americas	Feature Race 1

Saturday, October 7 cont.

11:10am	TA2®	Practice 30min
11:40am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min

1:00pm—1:50pm LUNCH BREAK – CAR SHOW LAPS Pre-Race Ceremonies – F4/Ligier

1:50pm	F4 U.S.	Feature Race 2
2:35pm	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Feature Race 1
3:00pm	Groups 8, 12	Feature Race 1
3:25pm	Groups 6, 10	Feature Race 1
3:50pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
4:15pm	IGT	Feature Race 2
4:40pm	FR Americas	Feature Race 2
5:20pm	TA2®	Qualifying 15min
5:40pm	TA2®	Qualifying 15min
6:00pm	End of on-track activities	

Sunday, October 8

8:00am – 12noon	Registration	
8:00am	IGT	Feature Race 3
9:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2
9:30am	F4 U.S.	Feature Race 3
10:15am	Groups 6, 10	Feature Race 2
10:45am	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Feature Race 2
11:15am	Groups 8, 12	Feature Race 2
11:45am	FR Americas	Feature Race 3

12:25pm—1:25pm LUNCH with QUIET HOUR

1:25pm TA2® Feature Race 75min

2:40pm	ALL ENDURO CARS ON GRID		
2:50pm—4:05pm	All Groups Enduro	75 min.	2 pit stops

4:05pm End of on track activities

RACE & RUN GROUPS

SVRA Groups
SVRA Groups
SVRA Groups
SVRA Groups
SVRA Groups
Trans Am Series

1, 3, 4, 5b
SVRA Groups 6, 10
5a, 7, 9, 11, PSSA International GT
FR Americas
F4 U.S.

THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES CONTAINING COMBINED GROUPS

Run Groups are Subject to Change based on Entries.