## **SVRA**

# VIR SpeedTour

**SVRA** 

**Endurance Series** 

# Virginia International Raceway, Alton, Va October 5 - 8, 2023

**Sprint Series** 

9/30/23

**OFFICIAL** 

**Full-Course Configuration: 3.27 miles** 

#### Wednesday, October 4

**3:00pm—6:00pm** Registration – Usual red trailer now located on the left after you turn onto Raceplex Road

5:00pm - 7:00pm Facility Access (Approx. time)

Staging info (please see map) you will enter the track on Pine Tree Road and turn right on the road just before the guard shack. Once load in begins, you will turn left onto Ryan's Way, then right and follow to the skid pad area on the right and wait, a team will escort you to your spot in the paddock.

Trans Am will stage in the south paddock

#### Thursday, October 5

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Tech Inspection – Usual Tech Garages

7:20am Test Day Drivers Meeting

(Classroom suite below garages)

8:00am—5:30pm TEST DAY (see separate schedule)

#### Friday, October 6

7:00am5:00pm	Registration
7:00am5:00pm	Tech Inspection

7:30am MANDATORY Drivers' Meeting

(Classroom suite below garages)

8:00am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Practice
8:30am	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Practice
9:00am	FR Americas	Practice

9:30am TA/XGT/SGT/GT Optional Test 2 30min 10:00am Groups 8, 12 Practice

10:30am Groups 6, 10 Practice
11:00am IGT Qualifying 1
11:30am F4 U.S. Practice

12:00pm TA2® Optional Test 1 30min

# 12:30pm—1:15pm LUNCH BREAK Enduro mtg in tech shed

1:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
1:45pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Qualifying 1
2:10pm	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	A Qualifying 1
2:35pm	FR Americas	Qualifying
3:00pm	Groups 8, 12	Qualifying 1
3:25pm	TA2®	Optional Test 2 30min
3:55pm	Groups 6, 10	Qualifying 1
4:20pm	IGT	Qualifying 2
4:45pm	F4 U.S.	Qualifying
5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
6:00pm	End of on-track activities	3

### Saturday, October 7

7:30	0am—3:00pm	Registration	
8:00	0am—11:00am	Tech Inspection	
10:0	00am	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:00	)am	Groups 6, 10	Qualifying 2
8:20	)am	Groups 8, 12	Qualifying 2
8:40	)am	F4 U.S.	Feature Race 1
9:25	am	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Qualifying 2
9:45	am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:0	)5am	IGT	Feature Race 1
10:3	30am	FR Americas	Feature Race 1

#### Saturday, October 7 cont.

11:10am TA2® Practice 30min 11:40am TA/XGT/SGT/GT Feature Race 75min

#### 12:55pm—1:55pm LUNCH BREAK – CAR SHOW LAPS Pre-Race Ceremonies

1:55pm	F4 U.S.	Feature Race 2
2:40pm	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	NetJets Feature Race 1
3:05pm	Groups 8, 12	NetJets Feature Race 1
3:30pm	Groups 6, 10	NetJets Feature Race 1
3:55pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	NetJets Feature Race 1
4:20pm	IGT	Feature Race 2
4:45pm	FR Americas	Feature Race 2
5:25pm	TA2®	Qualifying 15min
5:45pm	TA2®	Qualifying 15min

6:00pm – 8:00pm Celebration of Women in Motorsports Fundraising Dinner Benefiting WIMNA Located at the Gallery building

### Sunday, October 8

8:00am – 12noon	Registration	
8:00am	IGT	Feature Race 3
9:05am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 2
9:35am	F4 U.S.	Feature Race 3
10:20am	Groups 6, 10	Feature Race 2
10:50am	Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA	Feature Race 2
11:20am	Groups 8, 12	Feature Race 2
11:50am	FR Americas	Feature Race 3

# 12:30pm—1:30pm LUNCH BREAK – TOURING LAPS Pre-Race Ceremonies

1:30pm TA2® Feature Race 75min

2:40pm ALL ENDURO CARS ON GRID
2:50pm—4:05pm All Groups Enduro 75 min. 2 pit stops

4:05pm End of on track activities

#### **RACE & RUN GROUPS**

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b SVRA Groups 8, 12
SVRA Groups 5a, 7, 9, 11, PSSA International GT
SVRA Groups 6, 10 FR Americas
Trans Am Series F4 U.S.

THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES CONTAINING COMBINED GROUPS

Run Groups are Subject to Change based on Entries.